Bouwen aan een duurzame toekomst

Over ons

Professionele installatie door onze gediplomeerd eigen personeel

Wat AT Energy Solutions werkelijk onderscheidt, is onze erkenning als install-Q gecertificeerd elektra en zonnestroom installateur. Deze prestigieuze certificering is een getuigenis van onze onberispelijke vakmanschap en toewijding aan uitmuntendheid in elke installatie die wij aanpakken. Klanten vertrouwen op AT Energy Solutions voor betrouwbare en efficiënte elektrische oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

Maar AT Energy Solutions stopt niet bij het leveren van topkwaliteit diensten. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf, waar wij ons  met passie en toewijding inzetten om de volgende generatie monteurs en uitvoerders op te leiden. Hun toekomstgerichte visie op educatie en mentorship is de drijvende kracht achter de groei en innovatie in de industrie. Jonge talenten krijgen de kans om te leren van de besten in het vak, met toegang tot state-of-the-art technologieën en projecten.

Dankzij AT Energy Solutions worden niet alleen projecten op het gebied van elektra en zonnestroom probleemloos gerealiseerd, maar wordt ook de belofte van een duurzame toekomst waargemaakt. Jonge geesten inspireren om te streven naar excellentie in de sector.

Zonnepanelen zijn er toegankelijk voor iedereen. Daarom specialiseerden wij ons in de loop der jaren in maatwerk zonnesystemen voor elk dak, ongeacht daktype of oriëntatie. Daarbij bieden wij u de beste kwaliteitsgaranties op de markt.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen geven werken wij van A tot Z met onze eigen experts. Van de analyse van het dak en het advies, tot de vakkundige installatie van zonnepanelen.

  • A-merk materialen
  • 25 of 35 jaar productgarantie zonnepanelen
  • 30 of 35  jaar vermogensgarantie zonnepanelen
  • 25 jaar productgarantie micro omvormers
  • 20 jaar garantie montagesysteem

Erkend leerbedrijf

Zeker in deze tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug.

De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen.

Wijtechniek erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro! Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten

InstallQ is beheerder van erkenningsregelingen voor installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek.


Erkend leer bedrijf

Leren kan in elk bedrijf. Elk bedrijf kan dus leerbedrijf worden. Daar is wel de voorwaarde aan verbonden dat de kwaliteit van de leerwerktrajecten en de beroepspraktijkvorming goed zijn. In de technische sector beoordeelt Kenteq of dat zo is. Bedrijven die geschikt zijn, krijgen een erkenning. AT Energy Solutions is een erkend leerbedrijf op het gebied van installatie techniek.