Altijd duurzame energie

Besparen met stroom van eigen dak

Altijd duurzame energie

Besparen met stroom van eigen dak

Professionele installatie
van jouw zonnepanelen
door onze installateurs

Onze specialisten nemen het hele systeem met u door. Het is belangrijk dat u ook weet hoe uw eigen energiecentrale werkt, wel zo handig.  Zowel de werking van de zonnepanelen als de omvormer wordt duidelijk uitgelegd. Daarnaast worden er tips gegeven over de do’s en don’ts van zonnepanelen. De zonnepanelen worden snel en professioneel geïnstalleerd binnen 1 dag.

Bij ons hoeft u niet al te lang te wachten,  uw zonnepanelen kunnen maximaal binnen 2 weken worden geïnstalleerd door onze gediplomeerde vakmannen.

Wij gebruiken A kwaliteit zonnepanelen Glas op folie met 25 jaar product en vermogens garantie en glas op glas panelen met 35 jaar product en vermogens garantie i.c.m. Enphase micro omvormers met 25 jaar garantie en de juiste vakmanschap die er voor zorgt dat de installatie heel lang mee gaat. 

Wil je weten hoe we werken?

Onze installatie proces

01

Kennismaking

Tijdens de kennismaking neemt onze specialist het gehele installatieproces met u door, er wordt gekeken naar u energie behoefte per jaar en of er genoeg ruimte op het dak is om dat te kunnen realiseren. 

02

Ontwerp naar behoefte energie gebruik

Na de kennismaking gaan onze specialisten aan de slag met het ontwerp van de zonne-energie plan conform energie behoefte.  Er wordt een legplan gemaakt om  de beste opbrengst te kunnen genereren i.c.m.   kwaliteit zonnepanelen en omvormer of micro omvormers.

03

Na het goedkeuren van de offerte gaan we voor u aan de slag

Onze medewerkers gaan heel zorgvuldig en met uitstekende vakkennis het zonne-energie systeem voor u installeren.

04

Oplevering en aftersales

Het systeem wordt werkend opgeleverd zo dat u d.m.v. een app op uw smartphone of tablet totale opbrengst van de systeem kunt monitoren. Uiteraard kijken wij achter de schermen mee of het systeem naar behoren werkt.

Onze Waarden

Deskundig en professioneel

Vaste Prijs

Geen onverwachte kosten achteraf

Onze Service

Uitstekende afwerking