The Valley Amsterdam

Naam project: The Valley Amsterdam
Periode: Vanaf september 2019
Opdrachtgever: Bosman Bedrijven

Bijzonderheden

Project The Valley gaat in september 2019 van start. Dit zal gebeuren in opdracht van Bosman Bedrijven en G&S bouw , als partner van Bosman bedrijven ( aangesloten bij Bosman Connected) gaan we de Elektrotechnische installaties in de parkeergarage verd -3  t/m -1 en de kantoor ruimte’s  Bg t/m 7e verdieping aanleggen in installeren.

 

Valley draagt bij aan de wens van de gemeente om Zuidas te ontwikkelen tot een gemengde stadswijk voor wonen, werken en verblijf. Vanaf de begane grond tot en met de zevende verdieping bevinden zich kantoren, ruimte voor cultuur, retail, horeca en de toegang tot de woontorens. Vanaf de achtste verdieping beginnen de woonlagen. Daar komen 196 appartementen variërend in grootte van 55 tot 700 m2, die vrijwel alle zijn bestemd voor verhuur.

Meest bijzonder is de overvloed aan groen in het ontwerp. In combinatie met de natuurstenen afwerking ontstaat het beeld van een groene vallei. De binnentuin versterkt dit beeld. Die bevindt zich op de onderste bouwlagen en is voor iedereen toegankelijk. De hoogteverschillen in de binnentuin worden door trappen met elkaar verbonden.